BejelentkezésHírlevél

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

 

Magunkról 

Essere2 Kismamadivat üzletünket 2008. év elején nyitottuk meg Szolnokon. Minőségi és divatos termékeinkkel rövid időn belül bekerültünk a legismertebb hazai kismama ruhaforgalmazó cégek közé.

Öröm számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy több híres kismama is nálunk találta meg a kényelmes és divatos kismamaruhákat várandósága alatt. Ruháink többször szerepeltek az RTL Klub reggeli műsorában, a Viasat TV Anya csak egy van baba magazinjában a műsorvezető ruháit mi biztosítottuk, illetve egy divatbemutató keretében bemutattuk legújabb kismamaruha kollekcióinkat a Papp László Sportarénában megrendezett Baba-Mama Expón.

2010. januárjában egy régi álmunkat valósítottuk meg: Egy olyan Baba-Mama klubbot és Készségfejlesztő játszóházat és családi napközit nyitottunk Szolnokon, ahol a kismamáktól a kisgyermekes anyukákig gyermekeikkel mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb programokat az egész napos elfoglaltságok között.

Programjainkat megtekintheti a www.keszsegfejlesztojatszohaz.hu  és www.csaladinapkoziszolnok.hu weboldalainkon.

Essere2 Kismama ruha webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden leendő anyuka számára lehetővé tegyük a komfortos és stílusos öltözködést a babavárás alatti, és az azt követő időszakban.

Kismama ruháink és kiegészítő termékeink igényesek, jó minőségűek, az aktuális divattrendeknek megfelelő alternatívákat kínálnak az öltözködésben, hogy nagy pocakkal is stílusos és nőies lehessen a kismama. Kismama ruha modelljeink között egyaránt található lezser, sportos és elegáns, így mindig alkalomhoz illő lehet a kismama megjelenése. Kismamaruha választékunk nagy népszerűségnek örvend a babavárás időszakát élő leendő anyukák körében.

Választékos kínálatot biztosítunk a sportos, lezser megjelenéstől az elegánsig.

Mindenkit szeretettel várunk a szolnoki kismamaruha üzletünkben, illetve webáruházunkban, melyen keresztül az ország bármely pontjáról rendelhetnek termékeinkből.

Üdvözlettel:

 

                                                Essere2 csapata

 

Keresés az Áruházban